Predsjednik Bayerna ima puno povjerenje u Niku Kovača
Bayer Munchen

Nakon razlaza s Nikom Kovačem, Bayern Munchen odredio je rok od tri tjedna da pronađu dugoročno trenersko rješenje. Klupu je trenutno preuzeo Hansi Flick koji je do odlaska Nike Kovača obnašao ulogu njegovog pomoćnika,

“Sve se dogodilo brzo. Bilo je jasno da ću uskočiti iz odanosti klubu, no to je jako veliki izazov za mene.”, rekao je Flick povodom preuzimanja Bayernove prve momčadi.

Bayern Munchen u srijedu očekuje utakmica Lige prvaka protiv Olympiacosa, a Flick namjerava podići moral i samopuzdanje ekipe prije susreta: “Želim razgovarati sa svim igračima i reći im još jednom što su sve u stanju učiniti i želim da momčad preuzme inicijativu i pokaže kvalitetu.”

Bayern se bacio u potragu za trenerskim rješenjem, a vođenje klupe ponudili su Ajaxovom treneru Erik ten Hagu. Nizozemac, koji je prethodno vodio Bayernovu drugu momčad, za sada ih je odbio uz objašnjenje da nema namjeru napuštati Ajax prije isteka sezone.

Njemački Sky prenosi kako je Bayern ostvario kontakt i s Thomas Tuchelom koji im se također zahvalio uz istu ispriku kao ten Hag. Nijemac ne namjerava napustiti PSG ove sezone, tako da bundesligaškom divu preostaje pronaći neku drugu opciju, s obzirom da će navedenu dvojicu trenera morati čekati barem sedam mjeseci.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here