Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice PORTALA smatra se da su korisnici upoznati s uvjetima i rizicima koji nastaju iz korištenja ovih web stranica i prihvaćaju koristiti sadržaj ovih web stranica na vlastitu odgovornost.

PORTAL zadržava pravo izmjene i ukidanja bilo kojeg dijela sadržaja ili usluge na svojim web stranicama bez obavezne prethodne obavijesti.

AUTORSKA PRAVA

PORTAL polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (programerski kod, audio, video i tekstualne materijale, baze podataka). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava PORTALA i podložno je tužbi.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Web stranice PORTALA sastoje se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice. Sadržaje web stranica PORTALA koristite na vlastitu odgovornost te se PORTAL ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

PORTAL zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te se ne može smatrati odgovornim za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na web stranicama PORTALA.