Zlatan Ibrahimović bira između dva talijanska kluba

0
38
Zlatan Ibrahimović La Galaxy
Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović ima ugovor s LA Galaxyjem do kraja ove godine, nakon čega je naizgledniji njegov povratak u Europu. Mnogo je zainteresiranih klubova za 38-godišnjeg napadača, no vjeruje se kako će on naposljetku izabrati Italiju. Španjolski mediji uvjereni su kako je Ibrahimović odabrao Milan kao svoju sljedeću destinaciju. Šveđanin je već igrao u dresu Milana nastupivši u 85 utakmica.

Paolo Maldini volio bi vidjeti Ibrahimovića u ekipi, no shvaća kako će dobro promisliti prilikom donošenja odluke: “Ibrin povratak bio bi povratak iz snova, ali mislim da kod njega postoji mali strah da to neće biti onaj stari Ibra. Ne znam može li Ibra to prihvatiti, da ga stave na klupu u velikim utakmicama.”

S druge strane, spominje sa interes od strane Juventusa, Intera i Bologne koja smatra kako ima šanse dovesti Ibrahimovića zahvaljujući dobrom odnosu kojeg njeguje s njihovim trenerom Sinišom Mihajlovićem. Sportski direktor Bologne, Riccardo Bigon potvrdio je kako su Ibrahimović i Mihajlović kontaktirali u posljednje vrijeme, te kako su mu iznijeli njihov plan, a to su nastupi u Europi.

Ne treba još dugo čekati do Ibrahimovićeve odluke o nastavku karijere, krajem prosinca postaje slobodan igrač kada će i otkriti svoje namjere.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here