Zlatan Ibrahimović La Galaxy
Zlatan Ibrahimović

Iz LA Galaxyja je stigla potvrda kako je Zlatan Ibrahimović napustio njihove redove. Napadač i klub zajednički su odlučili kako je došao kraj uspješnoj suradnji koja je započela 2018. godine, a rezultirala s 52 pogotka i 17 asistencija u 53 utakmice koje je Ibrahimović odigrao za američki klub.

“Želimo se zahvaliti Zlatanu na njegovom doprinosu LA Galaxyju i MLS-u. Od njegovog dolaska 2018. godine, Zlatan je pozitivno utjecao na nogomet u Los Angelesu. Zahvalni smo na njegovoj radnoj etici i strasti.”, izjavio je predsjednik LA Galaxyja Chris Klein.

Peterostruki osvajač MLS Kupa LA Galaxy, otvoriti će svoju 25. sezonu u elitnom američkom natjecanju u ožujku 2020. godine.

Posljednjih dana raspravlja se o narednoj destinaciji za Ibrahimovića. 38-godišnji igrač još ne spominje kraj karijere, a povezivan je s povratkom u Italiju. Najglasnije je odjeknulo kako bi ga ponovno mogli vidjeti u dresu Milana, no Bologna je također zainteresirana. Ibrahimović njeguje dobre odnose s trenerom Mihajlovićem s kojim je u kontaktu u posljednje vrijeme. Legendarnom Šveđaninu ne manjka opcija, te preostaje vidjeti koja od njih je najozbiljnija i za koju će se naposljetku odlučiti.